Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Izdelki

27.05.2021

Kostna juha, poln obrok

 

Svežo ali popraženo zelenjavo po lastnem izboru dodamo vroči kostni juhi. Nato dodamo 100 g kuhanih brezglutenskih ˝zvezdic˝ iz rdeče leče in graha (visoka vsebnost beljakovin). Ta obrok lahko jeste večkrat na teden ali celo večkrat na dan. Po celem svetu so ravno juhe najpopularnejši in najpogostejši obrok dneva, saj lahko v juho dodate kar želite, s tem imate ogromno različnih kombinacij, s katerimi obogatite vnos hranil. Npr: dodate riž, kuhano rdečo/zeleno/rumeno lečo, čičeriko ali pa testenine iz naštetih stročnic, saj tako zagotovite bogat vnos beljakovin.

Na enostaven in hiter način dobite FENOMENALEN obrok, bogat s hranili, beljakovinami, kolagenom in minerali.

-Na enostaven in hiter način dobite FENOMENALEN obrok, bogat s hranili, beljakovinami, kolagenom in minerali. Vse v enem! Dandanes je težko narediti nekaj tako okusnega, hranljivega in kvalitetnega v tako kratkem času!!!

-Zelo okusno! Če dodate še začimbe v prahu npr. ingver, kajenski poper, kurkumo, boste še dodatno obogatili vaš obrok in podprli dobro počutje.

-Sestavine, ki ne jemljejo energije vašemu telesu, saj so lahko prebavljive. Telo okrepijo, podprejo in globoko nahranijo.

-Primerno za vse. Tudi ekstremne športnike bo zadovoljila ne samo po okusu, ampak predvsem po lahkih, a izjemno bogatih sestavinah, za moč in enakomerno sproščanje energije ter izjemno regeneracijo in podporo sklepom ter mišicam. Stare poškodbe bodo ob redni uporabi kostne juhe počasi izzvenele.

Kostna juha z zelenjavo in beljakovinsko-proteinskimi testeninami