Košarica0Item(s)

V nakupovalni košarici ni artiklov.

cell wellbeing

KLJUČNE INFORMACIJE O POČUTJU SO ZAPISANE V VAŠIH LASEH.

V celicah vaših las (v mešičku) so shranjeni številni podatki o prehranjenosti organizma in drugih vplivih iz okolja za zadnje 3 do 4 mesece, kar je bistveno daljše obdobje, kot ga je na primer mogoče razbrati iz analize krvi, urina ali pri ostalih, dnevnih testih. Slika, ki jo dobimo, daje bolj kompleksen in celosten vpogled v človekovo, ne le trenutno dnevno, stanje, saj kaže način življenja.

Predstavljamo vam bioprofiler Cell Wellbeing S Drive, revolucionarni tehnološki dosežek, ki vsakomur omogoča uporabo zmogljivosti najsodobnejšega bioresonančnega laboratorija. Gre za inovativno tehnologijo 21. stoletja, ki omogoča individualiziran vpogled v stanje potencialno problematičnih področij in povezav v organizmu kot celoti. Namizna naprava uporablja bioresonančno tehnologijo za prestrezanje podatkov o resonanci s specifično frekvenco iz celičnih biomarkerjev, kot jih na primer najdemo v laseh.

Vnos osebnih podatkov, jemanje vzorca 2-3 las in njihovo skeniranje nam vzame samo nekaj minut. Nato podatke pošljemo po internetu v obdelavo. Čez približno deset minut prejmemo natančno poročilo. Hitro, neinvazivno in preprosto, v naši posvetovalnici ali na terenu. Sveženj poskeniranih podatkov se s pomočjo računalniškega programa zakodira in po varni povezavi pošlje v tehnološko središče na analizo.

Obdelava podatkov traja približno deset minut, rezultate pa prejmete v obliki celovitega poročila oziroma bioprofila. Center je lociran v nemškem Hamburgu in uporablja napredno infrastrukturo za bioresonančne sisteme, ki vključuje naprave razreda IIa s certifikatom CE. In kaj po tem?

Morda vas bo zanimalo, preberite tukaj.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mineralogram

Za ta izbor ne obstaja artiklov.