O nas

SAOL CENTER

Želja po harmoničnem življenju, nas je pripeljala do izobraževanj na področju komplementarnih ved (vzhodnih in zahodnih). Tako se je začelo spontano razvijati podjetje in Saol filozofija, naš način življenja. Naše stranke na ¨mineralogram¨ svetovanjih in poslovne stranke (eko trgovine, centri zdravja, terapevti po Sloveniji), vsi skupaj smo prispevali, da je Saol center danes to, kar je. Za to se vsem, ki so bili na naši poti + in -, najlepše zahvaljujemo, saj smo s tem postajali boljši.


Ves čas se izpopolnjujemo in z veseljem zremo v prihodnosti. Že od začetka smo sledili našim notranjim občutkom in nismo sledili trendom, marketingu, ki ga narekuje svet. Dali smo prednost kvaliteti, izdelki so preprosti in nas podpirajo v vsakdanjem življenju. Ko enkrat spoznamo bistvo po načelu manj je več (bio, demeter, wholefood, protokol 4) ugotovimo, da ne potrebujemo veliko, da bi bili zdravi in zadovoljni.

Hrana, prehranska dopolnila, čaji, kozmetika so skrbno izbrani in preizkušeni, tako da imajo veliko aktivnih sestavin in so bogati z vitamini, minerali in kofaktorji ter podpirajo naš vsakdan. Vse to nas dela to kar smo in kar želimo dati.
Prehranska dopolnila so za nas naravna tudi z bio certifikatom in podprta s številnimi raziskavami, tistimi, ki se nam zdijo smiselne.
Recepti so hitri, učinkoviti in ne jemljejo preveč časa za pripravo ter pomagajo pri vsakdanjem življenju.
Svetovanja, ki vključujejo mineralogram, so narejena za vsakega posameznika, izhajajo iz njegovih želj in potreb kot individuuma.
Blog je namenjen odgovorom na najbolj pogosta vprašanja, drug del so zanimivosti in raziskave.

Posebnost Saol centra so izjemne zgodbe, ki jih ustvarjamo skupaj…

Lep dan!

SAOLCENTER, trženje, trgovina in svetovanje, d.o.o.

Savinova ulica 04,

3000 Celje 1274

Registerski organ: Okrožno sodiščeCelje

Osnovni kapital: 7.500,00 EUR

Email: info@Saolcenter.si

Davčna številka: 13871404

Matična številka: 3276651000

Davčni zavezanec: DA

TRR: IBAN SI56 6100 0000 3895 479