Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Obroki to go 🏃‍♀️

Zdravo, hitro, ekološko!

Vsi imamo kdaj časovno stisko, se nam mudi, imamo "gužvo" in enostavno ne najdemo časa za pripravo zdravega obroka. Pri Saolcentru smo zato za vas pripravili nabor obrokov in prigrizkov, ki so primerni za na pot. Pa še zdravi so! Kaj je lahko še boljšega? 😊

EKOLOŠKE TO GO KAŠICE IN GRANOLE

Vsi lončki “Ready 2 go” zagotavljajo, da so sestavine za njihovo pridelavo pridelane v sožitju z naravo. Uživajte v svoji najljubši ovseni kaši, kosmičih ali granolah. Izvrsten obrok tudi za šolarje :)

VITASNACK SADNI IN ZELENJAVNI PRIGRIZKI

Na zabaven način in z lahkoto vključite več sadja in zelenjave na dan. Presno, vegansko, brez glutena, sezonsko izbrano, ekološkega izvora, brez aditivov, ni ocvrto, ni zamrznjeno. Z edinstvenim načinom obdelave ekoloških pridelkov - z vsako vrečko dobimo pravemale hranilne “bombice”, saj se ohranijo izjemno visoke vrednosti naravno prisotnih vitaminov,mineralov in antioksidantov.

Vrhunski nadomestek obroka Trinkkost

Vrhunski nadomestek obroka iz mlete hrane. Z enim obrokom pokrijemo kar 25% dnevnih potreb po hranljivih snoveh, sa vsebuje kar 26 vitaminov, mineralov, esencialnih maščob, vlaknin, beljakovin in polnovrednih ogljikovih hidratov!

Juhe Bone Brox

Zaradi večstranskega pristopa hranil so koristi za telo izjemne. Juhice, katere lahko zaužijemo direktno iz kozarca hlade ali pa si jih pogrejemo. Ljubezen na prvi požirek<3

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaV trgovino