Preskoči na vsebino

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Strokovno

11.10.2021

Železo v pršilu med nosečnostjo

Izpoved mlade nosečke, katera se je do sredine nosečnosti soočala s pomanjkanjem železa v krvi.

 

”Sem 20 letna nosečnica trenutno v 7. mesecu nosečnosti. V začetku sem imela res veliko neprijetnih slabosti. Ko se je to umirilo, pa sem zaradi pomanjkanja železa morala začeti jemati tablete, ki pa so ponovno izzvale slabosti. Zato sem prenehala z jemanjem.

Vem, da moram skrbeti zase in svojo dojenčico, zato sem po priporočilu  poizkusila v namen dviga vrednosti železa v krvi s sprejčkom VitaFerrum – železo.

Na naslednjem pregledu pri ginekologinji, so bile te vrednosti v mejah normale. Najboljše pa je, da sprejček VitaFerrum ne povzroča popolnoma nobene slabosti”. 

Z dodajanjem železa v pršilu, se lahko znebite vseh tegob, ki jih povzroča pomanjaknje železa in to na najbolj enostaven način.

Železo ima visoko stopnjo absorpcije v človeškem telesu. Biološka učinkovitost je v primerjavi z drugimi viri železovih dodatkov 2 do 3-krat večja. Ne vpliva negativno na biološko uporabnost drugih mineralov. Ne predstavlja nevarnosti preobremenitve z železom in je izjemno varen. Brez prebavnih motenj. Ne daje neprijetnega železovega priokusa.

 

Železo Vitaferrum se lahko uporablja že od 1. leta dalje. Je popolnoma varno tako za otroke, kot nosečnice in doječe matere.

VitaFerrum je EDINSTVENI. Ženske poročajo o izjemnih rezultatih in izboljšanju počutja.

Znano je, da ima polovica žensk težave s primanjkljajem železa. Razlog za pomanjkanje železa je najpogosteje dednost, slaba absorpcija hranil, neprimerna prehrana, boleča ali neredna menstruacija.⠀

Tiste, ki imate podedovan primanjkljaj železa, je najbolj preverjen in učinkovit način, uporaba Nutura spreja. S tem, si vsakodnevno zagotovite primeren vnos in ob redni uporabi (4×2) zapolnete zaloge železe. V primeru, da imate manjko samo v času mesečnega perila, lahko sprej uporabljate samo v tem obdobju in izboljšanje počutja bo vidno v zelo kratkem času.

Z dodajanjem železa v pršilu, se lahko znebite vseh tegob in to na najbolj enostaven način!